Încă o premieră a Școlii de Muzică „Filaret Barbu”: Concert vocal-instrumental și târg de Crăciun

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale de Muzică “Filaret Barbu” organizează, în premieră, un concert vocal-instrumental extraordinar, urmat de un târg de Crăciun. Acest eveniment va avea loc joi, 14 decembrie a.c., începând cu ora 18, în foaierul Universității Europene Drăgan.

Concertul vocal-instrumental va fi oferit de către mai micii și iscusiții muzicieni ai școlii, cei mai buni dintre aceia care au obținut, de-a lungul anilor, premii la nivel județean, interjudețean și național. Acesta va cuprinde o paletă variată de genuri muzicale, pe gustul tuturor ascultătorilor, începând cu repertoriu clasic și ajungând până la tradiționalele colinde, astfel încât să se încadreze în specificul Sfintei Sărbători a Nașterii Mântuitorului.

Componenta muzicală vă va impresiona prin diversitate instrumentală, piesele fiind interpretate la majoritatea instrumentelor care se studiază în cadrul școlii noastre: pian, vioară, chitară, clarinet, trompetă și flaut. De asemenea, veți avea ocazia să audiați și Corul Armonii al școlii noastre, premiat în cadrul tuturor competițiilor de specialitate, care v-a pregătit piese cu totul deosebite, special pentru acest moment aniversar.

Târgul de Crăciun își va deschide porțile după momentul muzical, punându-vă la încercare papilele gustative, întrucât vă vor fi pregătite tot soiul de deserturi, dar așteptându-vă și cu alte surprize, pregătite special de către aceiași copii minunați.

Haideți să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor de iarnă, oferindu-le prilejul – micilor, însă talentaților noștri artiști – de a ne face martori la unul dintre cele mai frumoase momente din cariera lor muzicală!

Vă așteptăm în număr cât mai mare! Intrarea este liberă!

                                                                                                                                               Prof. drd. Călin POPEȚ

Distribuie, dacă ți-a plăcut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *