Fostul președinte al USR Lugoj, curtat de PMP! Filiala PMP-Lugoj se reorganizează și își caută candidat de primar

Filiala din Lugoj a Partidului Mișcarea Populară se reorganizează și se pregătește pentru alegerile prezidențiale, care se apropie, dar și pentru alegerile locale, de anul viitor.

„Filiala locală a Partidului Mişcarea Populară Lugoj şi-a desemnat luni, 12 august 2019, noua componenţă a Biroului local. Este vorba despre o conducere interimară care va gestiona destinele filialei, urmând ca în viitorul apropiat să fie organizate alegeri interne”, a anunțat noul lider al PMP Lugoj, consilierul local Cristian Cornean, care a fost desemnat în funcția de președinte al organizației lugojene de către președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean.

Noul președinte al PMP Lugoj a mai anunțat că printre obiectivele noii conduceri a filialei se află și identificarea unor candidați pentru Consiliul Local și pentru funcția de primar al municipiului Lugoj. Printre persoanele cu care deja au avut loc discuții în vederea unei viitoare candidaturi pe listele PMP se află și consilierul local Liviu Brîndușoni, fostul președinte al USR Lugoj.

„Noul Birou local va avea ca obiective principale, pe de o parte, întărirea capacității de organizare a PMP Lugoj pentru alegerile prezidenţiale și, pe de altă parte, identificarea în viitorul apropiat, a unor candidaţi pentru alegerile locale de anul viitor, atât pentru Consiliul local, ca şi pentru funcţia de Primar. În acest sens, au fost iniţiate discuţii cu mai mulţi posibili viitori candidaţi din partea PMP Lugoj, care să maximizeze rezultatele alegerilor. Între aceştia  se numără şi consilierul local Liviu Brîndusoni, dar şi alte persoane care să completeze echipa de tineri, alături de care PMP Lugoj să îşi atingă obiectivele electorale”, a mai spus președintele PMP Lugoj, Cristian Cornean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.