Eveniment caritabil: Balul anual al Clubului Rotary Lugoj

Clubul Rotary Lugoj va încheia și acest an cu un bal de caritate. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 19, la restaurantul J’Adore.

Scopul balului este unul caritabil, fondurile obținute vor fi utilizate în proiectele clubului destinate comunității locale.

“Doar participând la acest bal susțineți proiectele noastre, printre care se numără: dotarea cu aparatură în valoare de aproximativ 43.000 de euro la spital, anul acesta, secția ATI; donații pentru spital în trecut: medicamente, paturi, saltele, lenjerie de pat; donare anuală – ghiozdane pentru copiii preșcolari de la Școala numarul 1; acțiunea “Rotary Plantează”; Rotary Lugoj este sponsor la cupa “Ana Lugojana”, la concursul “Clara Peia”, la proiectul “Viitorul în mâinile mele”; Rotary Lugoj organizează două tabere pentru copiii buni la învățătură; proiectul “Donează sînge, salvează vieți”; sprijin pentru proiectul “Astăzi tu dăruiești” și multe alte proiecte din trecut și care vor urma”, a transmis Paul-Bernard Gașpar, președintele Clubului Rotary Lugoj.

Clubul Rotary Lugoj a fost înființat în anul 2000 și, de atunci, s-a implicat activ în viața Lugojului, iar valorile promovate și-au pus vizibil amprenta în comunitatea lugojeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.