Emoții pentru absolvenții de liceu. Încep probele scrise ale Bacalaureatului de toamnă

Aproape 400 de absolvenți de liceu din Lugoj, Făget și Nădrag vor intra, începând de luni, în febra  probelor scrise ale Bacalaureatului de toamnă.

La centrul de examen de la Lugoj vor încerca să promoveze examenul maturităţii aproape 400 de candidați, care provin de la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” (40 de candidați), Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu” (62 de candidați), Colegiul Tehnic „Valeriu Branişte” (46 de candidați), Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” (51 de candidați), Liceul Tehnologic „Traian Grozăvescu” Nădrag (25 de candidați) și Liceul Teoretic „Traian Vuia” Făget 167 de candidați).

Prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, va avea loc în 22 august, fiind urmată de proba scrisă la limba maternă pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale, în 23 august. Proba obligatorie a profilului se va susţine în 24 august, iar cea la alegere a profilului şi specializării în 26 august.

Afişarea rezultatelor va avea loc pe 29 august, până la ora 16, iar depunerea contestaţiilor se va face în aceeaşi zi, până la orele 20. Contestaţiile vor fi rezolvate în zilele de 30 şi 31 august, urmând ca afişarea rezultatelor finale să se facă pe 1 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.