Două eleve de la Brediceanu, calificate la etapa națională a concursului „Public Speaking”

Două din elevele Liceului Teoretic “Coriolan Brediceanu” din Lugoj – Georgiana Hriscu  (cls. a XI-a B, pregătită de prof.  Loredana Drinovan ) și Bianca Capatana (cls . a XI-a E, pregatita de prof. Mihaela Curea), s-au calificat la etapa națională a Concursului Național  de Discurs Public în Limba Engleză – “Public Speaking”.

Etapa regională a Concursului Național de Discurs Public în Limba Engleză a avut loc sâmbătă, 23 februarie, la  Colegiul Național Bănățean din Timișoara și a reunit elevi și studenți cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani.

În urma acestei etape, cele două eleve de la Liceul Teoretic “Coriolan Brediceanu” s-au calificat la faza națională a concursului, care se va desfășura  la București, pe parcursul a două zile, în 3 și 4 martie 2019,  când vor avea loc semifinala și finala națională, după care, în luna mai va avea loc faza internațională, care se va desfășura la Londra.

Concursul este inițiat de Uniunea Vorbitorilor de Limba Engleză –Romania  și se desfășoară în toate țările unde organizația este prezentă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.