Doi soți din Făget, cercetați penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Polițiștii timișeni au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, pentru doi soți din Făget care s-au întors din Italia și nu au vrut să se supună carantinei.

Totodată, oamenii legii din Timiș mai au deschise două dosare penale pe fondul pandemiei de coronavirus, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 alin.1 Cod Penal.

Este vorba de o femeie din Sânnicolau Mare, care a refuzat să se supună izolării, precum și de femeia de 38 de ani din Gorj, care a fost prinsă în zona Lugojului după ce s-a întors din Italia, călătorind cu trei autocare, iar la intrarea în țară nu a declarat autorităților că vine din Italia.

UPDATE: Primarul orașului Făget ne-a comunicat că cei doi soți care sunt cercetați penal pe fondul pandemiei de coronavirus, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, „sunt monitorizați de către Poliția Făget, dar nu sunt din orașul Făget și satele aparținătoare, ci dintr-o comună din zona Făgetului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.