Dar din dar se face Rai! Spectacol caritabil, pentru un băiețel grav bolnav

Sub genericul „Dar  din dar se face Rai”, vineri, 11 octombrie, de la ora 18, la Căminul Cultural din localitatea Boldur va avea loc un spectacol folcloric caritabil pentru a ajuta un băiețel de 4 ani și opt luni, Răzvan-Ionuț Borsa, care a fost diagnosticat cu o tumoră malignă agresivă.

Vor urca pe scenă soliștii de muzică populară: Adrian Stanca, Ramona Ilieși-Drăgan, Carmen Biruescu, Daliana Tătar, Maria Milu Sorescu, Cornelia Lupulescu, Dana Gruescu, Ramona Torzan – Gomboș, Raluca Stanca, Oana Stanca, Sebastian Rămneanțu și Larisa Lungu.

Spectacolul va fi prezentat de Liliana Savu Badea.

Cei care doresc să-l ajute pe Răzvan pot face donații în conturile deschise special pentru acest scop, la Banca Transilvania, pe numele Borsa Petru-Viorel:

  • IBAN RO04BTRLRONCRT0271679901 – pentru donații în lei
  • RO51BTRLEURCRT0271679901 – pentru donații în euro
  • SWIFT BTRLRO22XXX.

Spectacolul caritabil este organizat de Daliana Tătar în colaborare cu Primăria Boldur.

Pentru a-l ajuta pe Răzvan, zilele trecute la Lugoj a fost organizat și un turneu caritabil de fotbal, ocazie cu care s-au adunat 28.000 de lei și 250 de euro.

Lugoj Expres Dar din dar se face Rai! Spectacol caritabil, pentru un băiețel grav bolnav spectacol caritabil Ramona Ilieși Drăgan Primăria Boldur muzică populară Dar din dar se face Rai Boldur băiețel grav bolnav băiețel bolnav ajutor Adrian Stanca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.