CSM Lugoj, pe primul loc în prima ligă de volei feminin

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut cea de-a patra victorie în actuala ediție de campionat și au urcat, în premieră, pe prima poziție în ierarhia primei ligi feminin de volei.

Sâmbătă seara, în fața propriilor suporteri, CSM Lugoj s-a impus cu 3-0 (25-14, 25-16, 25-16) în partida cu nou-promovata CSO Voluntari și, cu 13 puncte adunate în cele cinci jocuri disputate, a urcat pe primul loc în clasament, beneficiind de înfrângerea înregistrată de CSM Târgoviște (1-3 cu Dinamo București), dar și de conjunctură (nuărul de meciuri disputate și programul mai accesibil).

Performanța, însă, este de evidențiat…

În partida cu CSO Voluntari, pentru CSM Lugoj au punctat: Nina Kocic (15 puncte), Georgiana Popa (11 puncte), Daiana Roman (11 puncte), Andreea Petra (10 puncte), Laura Petria (10 puncte), Diana Balintoni (3 puncte), Alexandra Panțiru (2 puncte) și Andra Savu Badea (1 punct).

Etapa viitoare (în 9 noiembrie), CSM Lugoj va evolua, în deplasare, cu Dinamo București.

Lugoj Expres CSM Lugoj, pe primul loc în prima ligă de volei feminin volei feminin volei victorie primul loc premiera Lugoj Divizia A1 Dinamo București CSO Voluntari CSM Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.