CSM Lugoj a învins Dinamo, pentru o calificare, în premieră, în Cupa Challenge

Voleibalistele de la CSM Lugoj au obținut, sâmbătă seara, o victorie care le propulsează în postura de favorite la calificarea, în premieră, în Cupele Europene.

CSM Lugoj s-a impus cu 3-1 în disputa cu Dinamo București, pentru locul 5 în prima ligă feminină de volei.

Voleibalistele pregătite de Uglesa Segrt au cedat primul set, cu 23-25, dar apoi s-au mobilizat și au reușit să și le adjudece pe următoarele trei, cu 25-18, 25-14, 25-21, obținând o victorie care le deschide ușa spre Cupa Challenge.

Astfel, CSM Lugoj a trecut pe locul 5 în clasamentul Diviziei A1, având 2 puncte avans față de Dinamo, care mai are de disputat o restanță cu Volei Alba Blaj și meciul din ultima etapă, cu CSM Târgoviște, în timp ce lugojencele mai au de jucat, în ultima rundă, cu Volei Alba Blaj, formație care mai are nevoie de dou un singur punct (în cele două jocuri, cu Dinamo și CSM Lugoj) pentru a cuceri, din nou, titlul de campioană națională.

În confruntarea cu Dinamo, pentru CSM Lugoj au punctat: Nina Kocic (27 de puncte), Andreea Petra (13 puncte), Elena Babic (12 puncte), Nina Jakic (10 puncte), Daiana Balintoni (8 puncte), Ivana Dinic (7 puncte), Daiana Roman (un punct) și Alexandra Cauc (un punct).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.