CSM Lugoj a câștigat cea de-a treia medalie de argint la Cupa Balcanică

O nouă performanță pentru sportul lugojean! Formația de volei feminin a CSM Lugoj a câștigat, la Gjilan, în Kosovo, cea de-a treia medalie de argint la Cupa Balcanică (BVA Cup), după medaliile obținute în 2011 (la Bursa, în Turcia) și 2013 (la Lugoj).

La ediția 2018 a Cupei Balcanice, CSM Lugoj a învins cu 3-0 (25-21, 25-12, 25-14) formația gazdă, KV Drita Gjilan, fiind învinsă, în finala turneului, de formația turcă Beșiktaș Istanbul, cu 3-0 (25-13, 25-19, 25-19).

CSM Lugoj a obținut pe lângă trofeul pentru locul doi și două titluri individuale: Diana Balintoni a fost desemnată cel mai bun ridicător, iar Nina Kocic – cel mai bun universal.

„Atât s-a putut, după nici 30 de zile de pregatire, în fața unei echipe cu un buget de 8 milioane de euro, Besiktas Istanbul. A fost un joc reușit în multe momente, ceea ce ne dă sperante pentru un sezon din nou foarte bun”, au transmis reprezentanții formației lugojene.

Pentru CSM Lugoj au evoluat: Diana Balintoni, Nina Kocic, Nina Jakic, Daiana Roman, Elena Babic, Ivana Dinic, Katarina Vukomanovic (libero), Bianca Albastroiu, Alexandra Cauc și Georgiana Popa.

Distribuie, dacă ți-a plăcut:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *