Criminalul de la Făget, arestat preventiv

Magistrații Tribunalului Timiș au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Ionel Boldea, tânărul de 33 de ani, care a omorât un bărbat într-un parc din Făget și a rănit alte cinci persoane, două dintre acestea fiind în stare gravă la spital.

Ionel Boldea este acuzat de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt și conducerea unui autovehicul sub influența stupefiantelor.

Analizele de sânge au arătat că Ionel Boldea a consumat trei droguri înainte de atacuri: cocaină, cannabis și amfetamină.

Conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, „în dimineața zilei de 03.07.2019, în jurul orei 08.00, suspectul (Ionel Boldea – n.r.) s-a întâlnit în parcul din localitatea Făget cu un cuplu de persoane în vârstă, C.T. și C.E, pe care nu le cunoștea, și, fără motiv, a început să le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii și picioarele, precum și cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar soția sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

După comiterea faptelor, suspectul a părăsit localitatea, deplasându-se cu o bicicletă până în satul Teremești, jud. Timiș, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată, N.A., pe care, de asemenea, nu o cunoștea, începând să o lovească și pe aceasta cu pumnii și cu un băț, până când persoana vătămată a căzut la pământ. Aceasta a suferit vătămări ce au necesitat 50 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie.

Suspectul și-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoștea, D.A. și D.I, exercitând și față de acestea acte de agresiune. Persoana vătămată D.T. a suferit leziuni care necesită un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Suspectul a fugit de la locul faptelor, însă fost depistat în cursul nopții de 03/04.07.2019 în localitatea sa de domiciliu din preajma Orașului Făget, fiind luată față de acesta măsura reținerii pe o durată de 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept, față de suspect urmând a se lua măsurile care se impun în continuare”.

(Foto: pressalert.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.