Consiliul Local Lugoj se întrunește în ședință ordinară. Vezi ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Consilierii lugojeni se vor întruni joi, 31 august 2017, de la ora 14.00, în ședință ordinară.

Pe ordinea de zi a şedinţei sunt înscrise următoarele proiecte de hotărâri:

  • Modificarea articolului 2 din HCL nr. 67 din 27.04.2017 privind aprobarea criteriilor și a metodologiei de încadrare a terenurilor situate în intravilanul Municipiului Lugoj, în categoria terenurilor neîngrijite, în vederea majorării impozitului pentru aceste terenuri. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  • Aprobarea menţinerii liniei de credit contractată de către S.C. ” Salprest” S.A. de  la Alpha Bank România  – Agenţia Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  • Numirea membrilor Comisiei de cenzori la S.C. “SALPREST ” S.A. Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  • Numirea membrilor Comisiei de cenzori la S.C. “MERIDIAN 22” S.A. Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  • Aprobarea costului mediu lunar de întreţinere şi a contribuţiei părinţilor/reprezentanţilor legali pentru copiii care frecventează creşele din subordinea Direcţiei de asistenţă socială comunitară în anul şcolar 2017 – 2018. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  • Aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Serviciului social “Centrul de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți ” localitatea Măguri, municipiul Lugoj din cadrul Direcției de asistență socială comunitară Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  • Conferirea titlului de „Cetățean de onoare” al municipiului Lugoj mezzosopranei Aura Twarowska. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.
  • Aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Muzeului de istorie și etnografie din subordinea Consiliului Local al Municipiului Lugoj. Inițiator: Primarul Municipiului Lugoj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.