Colaborarea Lugoj-Jena. O delegație din orașul german, în vizită la Lugoj

O delegație din partea Asociației de prietenie Jena – Lugoj, condusă de Jens Ommer, efectuează, în perioada 10-13 octombrie, o vizită la Lugoj. Din delegație fac parte și cinci elevi de la diverse școli din Jena.

Programul vizitei cuprinde mai multe întâlniri la diverse instituții din Lugoj. Astfel, marți, 10 octombrie, delegația germană a vizitat Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu”, a avut o întrevedere cu primarul Francisc Boldea, la sediul Primăriei, precum și cu profesorii de limba germană de la diverse școli din municipiu, pentru a stabili  necesarul de carte în limba germană pentru școlile lugojene.

Joi, la ora 9, delegația din Jena va face o vizită la Clubul Copiilor din Lugoj, pentru a identifica împreună idei de proiecte comune.

Pe parcursul vizitei în Lugoj, oaspeții se vor întâlni și cu reprezentanții Asociației de prietenie Lugoj – Jena, pentru a coordona acțiunile viitoare și colaborarea dintre cele două asociații.

Membrii delegației mai au în program și o serie de acțiuni caritabile, vizați fiind copiii cu probleme sociale din Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.