Clubul de Turism Concordia Lugoj sărbătorește muntele la Cinema Bela Lugosi

Clubul de Turism Concordia din Lugoj va organiza, în 14 decembrie, de la ora 19, la Cinematograful Bela Lugosi, un eveniment sub genericul „Chemarea muntelui”, pentru a marca Ziua Internațională a Muntelui.

„<Chemarea muntelui> este o invitație pe care o lansăm către toată comunitatea lugojeană, și nu numai, pentru a se bucura alături de noi de Ziua Internațională a Muntelui, care se sărbătorește pe 11 decembrie în întreaga lume. Muntele face parte din istoria clubului, din istoria omenirii, din noi ca oameni, așa că vrem să-l sărbătorim cum se cuvine. Lugojenii sunt așteptati la Cinema Bela Lugosi începând cu orele 18.50”, au anunțat organizatorii.

În cadrul evenimentului va fi proiectat filmul „Sălbăticia din Carpați, bogăție pentru oameni”, realizat de WWF, iar Octavian Petru Dobre va susține o prezentare de fotografie montană.

Lugoj Expres Clubul de Turism Concordia Lugoj sărbătorește muntele la Cinema Bela Lugosi Sălbăticia din Carpați Clubul de Turism Concordia Lugoj cinema Bela Lugosi chemarea muntelui bogăție pentru oameni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.