Cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunității caiaciste din România: Bicaz Kayak Fest

Pasionații de mișcare, apă și aer proaspăt de munte sunt invițați, pe 26 și 27 mai 2018, la cea de-a IV-a ediție a Bicaz Kayak Fest, un eveniment care îi reunește pe toți iubitorii de ambarcațiuni ușoare din România.

Participanții sunt așteptați în Portul turistic Bicaz, pe malul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlău, din județul Neamț, pentru a vedea priveliști minunate, a întâlni  localnici ospitalieri, pentru a gusta  mâncarea tradițională moldovenescă și pentru a participa pe apă cu un caiac sau o canoe la concursurile organizate pentru toată lumea, indiferent de vârstă.

Sâmbătă, 26 mai 2018, doritorii pot să participe la un maraton de 40 de kilometri sau la un semi-maraton de 20 kilometri, iar seara să se distreze cu cei mai faini oameni la petrecerea organizată.

Duminică, 27 mai 2018,  vor avea loc alte două concursuri: unul de sprint, cu plecare de la Barajul Bicaz până în dreptul Portului turistic Bicaz, și al doilea de eskimo-rolling, tehnica de a roti caiacul răsturnat.

Nimeni nu ar trebui să lipsească nici anul acesta de la Bicaz Kayak Fest pentru că  premiile puse în joc la tombolă sunt însemnate, marele premiu fiind un caiac în valoare de 1000 de euro.

Bicaz Kayak Fest este organizat de Primăria Bicaz în parteneriat cu Asociația Holismed și urmărește promovarea sănătății prin mișcare,  încurajarea și dezvoltarea comunității caiaciste din România prin adunarea  într-o competiție sportivă deschisă a iubitorilor amatori și profesioniști de caiac, canoe și alte ambarcațiuni fără motor din țară și străinătate.

Doritorii sunt așteptați în weekendul de Rusalli să padeleze și să își consume energia pe apă, într-un cadru natural impresionant, la Bicaz Kayak Fest 2018.

Mai multe informații despre eveniment pe www.bicazkayakfest.ro  sau www.facebook.com/bicazkayakfest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.