Cei doi tineri, care au omorât un taximetrist din Lugoj, și-au aflat sentința

Magistrații Tribunalul Timiș au pronunțat sentința în cazul celor doi tineri, în vârstă de 15 și 17 ani, care, în iunie 2018, au omorât cu sânge rece un taximetrist din Lugoj, pe raza localității Darova.

Completul de judecată a hotărât ca cei doi  inculpați minori, Adrian A. și Mihai Nicolae K., să fie internați într-un centru de reeducare cu regim închis, pentru o perioadă de șapte ani, respectiv șase ani.

Cei doi adolescenți au fost condamnați pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, furt calificat în scop de folosință și furt calificat.

De asemenea, fiecare dintre cei doi minori, împreună cu părinții lor, trebuie să le plătească celor trei rude apropiate ale bărbatului ucis câte 25.000 de euro, precum și câte 12.300 de lei cheltuieli judiciare către stat și 5000 de lei în solidar pentru cheltuielile de judecată ale familiei victimei.

Conform probatoriului administrat în cursul urmăririi penale, s-a reținut faptul că, „în noaptea de 13/14.06.2018, după o înțelegere prealabilă privind uciderea unei persoane cu scopul de a obține un autoturism pentru a fugi de acasă, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au așteptat în fața parcului din localitatea Darova, din județul Timiș, iar după urcarea în taxi i-au aplicat conducătorului auto, în vârstă de 77 de ani, mai multe lovituri cu cuțitul în zona cervicală și în zona toracică, provocând decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre aceștia, transportând trupul victimei într-o zonă forestieră din preajma orașului Buziaș, unde l-au abandonat, după care s-au deplasat cu autoturismul în municipiul Timișoara”.

Sentința pronunțată de magistrații Tribunalului Timiș nu este definitivă.

Citește și: Cadavrul unui taximetrist din Lugoj, găsit într-o pădure. Bărbatul a fost ucis de doi tineri

 

(Foto: evz.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.