Cadavrul unui taximetrist din Lugoj, găsit într-o pădure. Bărbatul a fost ucis de doi tineri

Descoperire șocantă, într-o pădure din zona localității Sinersig.

Un taximetrist din Lugoj, care a dispărut de mai multe zile cu tot cu mașină, a fost găsit decedat, sâmbătă după-amiază.

Cadavrul, aflat în stare avansată de putrefacție, a fost găsit întâmplător de un bărbat, care a alertat autoritățile.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au demarat ceretările într-un dosar penal pentru omor calificat, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Anchetatorii au stabilit că taximetristul nu a mai fost văzut din noaptea de 12/13 iunie, când a plecat la o comandă în comuna Darova, unde era așteptat de doi tineri. În urma cercetărilor, oamenii legii i-au descoperit pe cei doi tineri, în vârstă de 15 și 17 ani. Aceștia au fost duși la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș fiind cercetați pentru omor calificat.

Astfel, anchetatorii au aflat că adolescentul de 17 ani l-a lovit pe taximetrist, din spate, cu un cuțit în zona gâtului, iar cadavrul l-au dus într-o pădure și l-au abandonat. I-au luat taximetristului telefonul și banii (aproximativ 200 de lei) și au plecat cu mașina la Timișoara, unde au vândut telefonul și au abandonat autoturismul când li s-a terminat benzina, după care s-au întors la Darova.

Tânărul de 17 ani mai este cercetat și într-un alt dosar, pentru loviri și alte violențe.

 

 

 

Un comentariu la „Cadavrul unui taximetrist din Lugoj, găsit într-o pădure. Bărbatul a fost ucis de doi tineri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.