Bike4Life la final: HELLA România a donat echipamente medicale pentru patru spitale din Lugoj, Timișoara, Arad și Craiova

HELLA România, subsidiară locală a grupului german, cunoscut la nivel internațional ca furnizor pentru industria automotive globală, a marcat anul trecut 10 ani de activitate și a sărbătorit acest moment deosebit într-un mod inedit, adică prin organizarea evenimentului caritabil Bike4Life care s-a desfășurat simultan, în 10 septembrie, între orele 11-17, în toate cele 4 orașe în care compania este activă, adică în Timișoara (Piața Libertății), Arad (Piața Avram Iancu), Lugoj (Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor) și Craiova (Piața William Shakespeare).

Bike4Life a presupus o pedalare de 1 kilometru, pe una dintre cele 20 de biciclete de fitness (indoor cycling) disponibile, iar pentru fiecare kilometru pedalat de către participanți, HELLA România a donat 2 EURO către Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara, Secția Clinică Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Secția Obstetrică-Ginecologie din Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj și Secția Obstetrică și Ginecologie din Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

În total, participanții la evenimentul Bike4Life au pedalat peste 5000 de km, iar HELLA Romania a donat peste 10000 EURO către cele 4 spitale.  

Donația s-a realizat în echipamente necesare fiecărei locații, după cum urmează: Arad (7 patuțuri pentru nou născuți), Timișoara (2 combine frigorifice de laborator, cu răcire ventilată, pentru depozitarea sângelui), Lugoj (1 monitor ATI, 1 aspirator nasal, 1 sterilizator cu aer cald, 1 set laringoscop, 1 pulsoximetru, 1 pompă de sân electrică), Craiova (1 cardioticograf).

Mai mult, la finalul sesiunii de pedalat, participanții au fost recompensați cu un cadou din partea companiei HELLA România și au fost înscriși într-o tombolă.

În urma extragerii, care a avut loc la încheierea evenimentului, a existat câte un câștigător în fiecare oraș, care a primit un voucher de cumpărături în valoare de 1800 de lei, din partea partenerului nostru pentru acest eveniment – Sport Concept.

Accesul la eveniment a fost gratuit, vârsta minimă de participare fiind de 18 ani.

„Dorim să mulțumim tututor celor care au fost alături de HELLA România, sâmbătă, 10 Septembrie 2016, și au pedalat 1 kilometru pentru viață!”, a menționat Cristian Octav Jurcoane, Brand & Communications Manager al HELLA România.

Bike4Life a fost un eveniment organizat de HELLA România în parteneriat cu Sport Concept și în colaborare cu SmartFit Studio, Pure Fitness, Worldclass și Primăriile Municipiilor Timișoara, Arad, Lugoj si Craiova.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.