Autospeciale noi pentru ISU Banat și Serviciul de Ambulanță Timiș

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” și Serviciul Județean de Ambulanță Timiș vor primi autospeciale și utilaje noi, achiziționate de către Consiliul Județean Timiș.

Predarea noilor autospeciale și utilaje va avea loc miercuri, 17 mai, la ora 12, în parcarea Palatului Administrativ.

„Atât Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cât și Serviciul Județean de Ambulanță Timiș au nevoie de autospeciale pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții mai bune, mai eficiente. Tocmai de aceea, Consiliul Județean Timiș a achiziționat recent, din bugetul propriu, patru autosanitare, dintre care două vor fi predate către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș și celelalte două către Serviciul Județean de Ambulanță Timiș. Tot miercuri vom preda către ISU „Banat” și două utilaje noi, cumpărate de CJT la solicitarea acestei instituții, în urma unei proceduri de achiziție publică, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

Cele două utilaje care vor ajunge la Inspectoratul pentru Situații de Urgență sunt un autocamion cu cârlig – transport containere închise pentru materiale de intervenție și un utilaj remorcabil pentru încărcat saci cu nisip.

Costurile totale pentru cele șase autospeciale și utilaje sunt de aproape 2 milioane lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.