Astăzi Tu Dăruiești! Campanie pentru persoanele cu nevoi sociale

Cluburile Rotaract și Interact, cu sprijinul Rotary Lugoj, și-au propus să facă și în acest an, în preajma Sfintelor sărbători de Crăciun, o bucurie semenilor noștri care au o situație financiară mai precară.

Ca în fiecare an, reprezentanții celor două cluburi vor strânge alimente la supermarketul Carrefour, de pe strada Nicolae Bălcescu, din Lugoj, în cadrul campaniei „Astăzi Tu Dăruiești!”. Acțiunea din acest an va avea loc în zilele de vineri și sâmbătă, 15 și respectiv 16 decembrie, iar distribuirea alimentelor se va face duminică, pe 17 decembrie.

Lugojenii pot participa la campanie într-un mod foarte simplu: după ce își termină cumpărăturile, aceștia pot lăsa o parte din produsele achiziționate în coșurile special destinate campaniei, aflate la ieșirea din magazin. Se poate dona, printre altele, făină, ulei, zahăr, orez, lapte, conserve, paste, cozonaci, ciocolată sau alte dulciuri, dar și oricare alte produse alimentare pe care le consideră de cuviință. La finalul celor două zile de campanie, voluntarii vor aduna alimentele și le vor transforma în pachete pe care le vor dona familiilor nevoiașe.

“Anul acesta ne dorim, ca de fiecare dată, să batem recordul edițiilor anterioare ale proiectului, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate proiecte caritabile din oraș în ultimii ani. Lugojenii au fost de fiecare dată alături de noi și ne-au ajutat, prin gestul lor de bunătate, să ajutăm familiile care altfel ar avea un Crăciun mai puțin fericit”, a declarat Ramon Fironda, manager de proiect.

Anul acesta, pachetele cu alimente care vor fi adunate vor fi distribuite spre familiile nevoiașe din Lugoj, dar și spre cele din satele din vecinătatea orașului. La ediția de Paște a campaniei “Astăzi Tu Dăruieși!”, cluburile participante au reușit să adune un total de 250 de pachete, fiecare dintre ele având în jur de 10 kilograme.

Lugoj Expres Astăzi Tu Dăruiești! Campanie pentru persoanele cu nevoi sociale Rotary Lugoj Rotaract persoane nevoiașe Interact donez campanie Astăzi tu dăruiești alimente

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.