Astăzi se redeschide Ștrandul Municipal. Doar 250 de persoane vor avea acces simultan

Ștrandul Municipal din Lugoj se redeschide astăzi, la ora 11, însă în incinta bazei de agrement vor avea acces simultan doar 250 de persoane.

Totodată, municipalitatea lugojeană a anunțat că, pentru a păstra la un nivel minim riscul de infecție cu noul coronavirus se vor respecta toate ordonanțele emise, precum și regulamentele privind condițiile care trebuie respectate pentru reluarea activităților de natație în aer liber.

Lista cu măsurile de protecție pentru prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus va fi afișată la vedere în interiorul bazei de agrement.

„Sunt funcționale bazinul de înot, râul interior, cele 2 jacuzzi, bazinul pentru copii iar bazinul de sărituri se va deschide în cel mai scurt timp, după rezolvarea unei probleme tehnice minore survenită în timpul probelor. În incinta bazei de agrement, ținând cont de suprafața bazinelor și a plajelor vor putea avea acces simultan doar un număr de 250 de persoane. Pe măsură ce unele persoane vor ieși pot intra alte persoane fără a depăși numărul maxim de 250. Informații privind numărul de locuri disponibile pe moment se pot obține la tel. 0769078810, începând din data de 10 iulie, zilnic între orele 11.00-18.00. La intrarea în încăperea casieriei și pe holul de acces spre ștrand este obligatorie purtarea măștilor de protecție”, au anunțat reprezentanții Primăriei Lugoj.

Orarul și tarifele de intrare sunt aceleași ca anul trecut, respectiv:

Orar :

  • Marți –  Vineri – între orele 11.00 – 20.00
  • Sâmbătă și Duminică – între orele 10.00 – 20.00
  • Luni – Închis

Tarifele zilnice de intrare, conform HCL 90/30.05.2019 sunt:

  • 5 lei / persoană – elevi / studenți
  • 10 lei / persoană – adulți

Pe perioada stării de alertă biletul de intrare își pierde valabilitatea odată cu ieșirea din baza de agrement.

.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.