Asociația Speranța pentru România a inițiat mai multe campanii pentru a ajuta o familie cu șase copii din comuna Victor Vlad Delamarina

Familia Popescu locuiește în comuna Victor Vlad Delamarina și are șase copii. Pentru că nu au casa lor, de câțiva ani locuiesc în cladirea fostei farmacii din localitate. Primăria vrea, însă, să dărâme clădirea și i-a oferit familiei Popescu un loc de casă în localitatea Herendești, situată la trei kilometri de Lugoj.

Tatăl lucrează ca și paznic la o firmă din comună, iar mama lucrează la curățenie, în Lugoj. Trei dintre copiii familiei sunt premianți, doar cu note de 9 și 10.

Familia Popescu a luat un mic credit bancar, cu care inițial au ridicat două camere pe terenul primit de la primărie. Câțiva meșteri constructori cu suflet mare au ajutat aceasta familie la construcția locuinței la un preț mic și au acceptat să primească banii în rate, iar alte persoane i-au sprijinit să cumpere materiale de construcție pentru a mai face patru camere în plus, având în vedere că sunt șase copii: Maria – 15 ani (premiantă la școală), Georgiana – 12 ani (note doar de 9 și 10), Vlăduț – 10 ani (note de foarte bine), Adriana – 9 ani, David – 7 ani și Ștefania – 5 ani.

Pentru a ajuta această familie, Asociația Speranța pentru România a inițiat mai multe campanii.

“În urma apelului nostru, am găsit un sponsor din Timișoara, care le-a donat geamurile și ușile. O altă persoană, care vinde lemn pentru acoperiș, le oferă lemnul necesar și acceptă să fie plătit în rate. Cea mai mare nevoie acum este de țiglă pentru acoperiș, care se ridică la un cost de aproximativ 1.500 de euro. Dacă vor reuși să acopere locuința lucrurile vor merge mai ușor, iar ceea ce au făcut până acum nu se va degrada de la vânt, ploi, zăpadă și îngheț. Cei care doriți, puteți ajuta în mod direct, cumpărând țigla necesară sau o cantitate mai mică și donând-o personal, la fața locului, familiei Popescu. De asemenea, puteți dona fonduri pentru cumpărarea țiglei necesare. Când vom strânge toată suma necesară, ne vom deplasa la familia Popescu, vom cumpăra țigla și vom filma întreaga acțiune, cât și un mesaj video de mulțumire din partea acestei familii”, au anunțat reprezentanții Asociației Speranța pentru România.

De curând, această familie și-a pierdut și vaca, aceasta fiind foarte bătrână. Pierderea vacii a însemnat și pierderea unei surse de hrană pentru copii și a unei surse de venit. În acest context, Asociația Speranța pentru România face un apel la cei care pot și doresc să ajute familia Popescu și cu un cal și o vaca. Suma estimată pentru cumpărarea unui cal și a unei vaci este de 1.500 de euro. De asemenea, această familie mai are nevoie de alimente și de lemne pentru foc.

Asociația Speranța pentru România încearcă să ajute această familie cu șase copii și a deschis mai multe conturi bancare unde se pot dona bani.

Donațiile se pot face în conturile bancare deschise la BCR, Raiffeisen Bank și Banca Transilvania, pe numele Asociația Speranță pentru România (CUI: 26044485), cu specificația „Pentru familia Popescu”:

BCR (Banca Comercială Română)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

SUCURSALA: Chișineu Criș, jud. Arad

 

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757

CODE SWIFT: RZBRROBU

SUCURSALA: Chișineu Criș, jud. Arad

 

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401

IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401

COD SWIFT: BTRLRO22

SUCURSALA: Chișineu Criș, jud. Arad

Lugoj Expres Asociația Speranța pentru România a inițiat mai multe campanii pentru a ajuta o familie cu șase copii din comuna Victor Vlad Delamarina familie fără casă donații copii premianți Asociația Speranța pentru România apel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.