Antrenori din Serbia pentru echipa de volei a CSM Lugoj

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj va aborda ediția 2018-2019 a Diviziei A1 cu o nouă conducere tehnică, după plecarea lui Valerijan Luka, tehnicianul care a condus, în ultimii patru ani, formația lugojeană.

Noua echipă tehnică a CSM Lugoj va fi formată din: Ugljesa Segrt – antrenor principal,  Dragan Grbic – antrenor secund, Vasile Canea – preparator fizic, Marko Stojanovic – statistician.

„Echipa noastră continuă colaborarea cu școala de antrenori din țara vecină, astfel că pe bancă, în postura de principal, va fi unul dintre tinerii antrenori cu reale perspective din Serbia, secundul de până acum, Ugljesa Segrt. Acesta a mai pregătit, din postura de principal echipele OK Klek și OK Vojvodina Novi Sad din Divizia A (Serbia), fiind secund la CSU Medicina Tg Mureș, Volei Alba Blaj și CSM Lugoj în prima ligă din România. Are în palmares două medalii la senioare, aur și bronz, iar la junioare, aur și argint la Tg Mureș, argint și bronz la Blaj și încă un bronz în Serbia, cu Vojvodina. În 2012 a primit titlul de cel mai bun antrenor, în finala Campionatului Național de Junioare al României”, a anunțat conducerea CSM Lugoj.

Lugoj Expres Antrenori din Serbia pentru echipa de volei a CSM Lugoj volei feminin Ugljesa Segrt echipa de volei Divizia A1 CSM Lugoj conducere tehnică antrenori Serbia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.