Alexandra Ușurelu – spectacol surprinzător și unic în fața publicului bănățean

Cu un singur album lansat, Alexandra Ușurelu confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Așa cum ne-am obișnuit deja în cazul Alexandrei Ușurelu, publicul celui de-al cincilea oraș din cadrul turneului „Am să fiu eu casa ta”, în care se află în prezent, a răsplătit-o pe artistă cu aplauze frenetice la concertul emoționant sustinut pe 11 martie la Filarmonica „Banatul”, din Timișoara.

Prestatia tinerei artiste, care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, a stârnit atât aplauze și admiratie din partea publicului, dar si numeroase comentarii si mesaje de multumire: „Ai fost extraordinară ieri seară la Timișoara! A fost o onoare pentru mine și prietenii mei să te ascultăm cu mare drag și să ne regăsim într-o mulțime dintre versurile tale însuflețite. Am simțit că ceea ce cânți și transmiți, mai presus de toate… trăiești!”

 Ușurința de a-și transmite emoțiile, atenția acordată fiecărui detaliu artistic, sonoritățile complexe ale cântecelor orchestrate simfonic de Bobby Stoica, poveștile împărtășite de Alexandra între cântece, au surprins și cucerit instantaneu publicul prezent în Sala Capitol a Filarmonicii ”Banatul”.

”Timișoara este orașul în care am revenit anul trecut de cele mai multe ori și nu cred că e întâmplător. Această relație specială pe care eu am dezvoltat-o cu timișorenii a făcut ca atât în cadrul festivalurilor la care am fost invitată, dar și la concertele în săli, în turneele mele, oamenii să vină în număr din ce în ce mai mare. E un loc cu o viață culturală efervescentă, în care eu mă regăsesc pe deplin. Deși în tot turneul „Am să fiu eu casa ta” sălile de spectacol au fost pline, a fost copleșitor să văd că și la Timișoara publicul ne-a făcut acest dar, de a însufleți toată Sala Capitol, la concertul pe care l-am susținut sâmbătă. Pentru prima dată în Timișoara cu orchestră de cameră și producție de mare dimensiune, acest concert sper să fi conturat mai bine percepția publicului care preferă să vină în sală despre artiștii indie, fie că sunt din București, timișoreni sau din alte locuri”, mărturisește Alexandra Ușurelu.

Împreună cu band-ul ei și Muse Orchestra, alcătuită la Timișoara și din muzicieni ai Filarmonicii Banatul, printre care și binecunoscutul muzician de jazz Johnny Bota, la contrabas, Alexandra Usurelu a sustinut, astfel, cel de-al șaselea concert din cadrul turneului national ”Am să fiu eu casa ta”, început pe 30 ianuarie cu două concerte simfonice desfășurate cu casa închisă la Teatrul Naţional Bucureşti și continuat, apoi, la Iaşi, Cluj-Napoca, Târgoviște și Timișoara.

În doar câteva zile, Alexandra Uşurelu va mai concerta, tot în această formulă de scenă, la Constanţa, în data de 6 aprilie.

Din playlistul concertului fac parte atât melodiile de pe primul album al artistei, “La capătul lumii”, cât şi 6 cântece noi, ce se vor regăsi pe al doilea album al său, ce va fi lansat în toamna acestui an.

Biletele pentru urmatorul concert din turneu, din data de 6 aprilie, de la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, sunt disponibile online pe: , şi la sala de spectacol.

(Foto credit: Flavius Neamciuc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.