Administrațiile publice din zona Făgetului, exemple pozitive de conviețuire în comuniune cu natura

Garda de Mediu a continuat acțiunea de verificare a stării de salubrizare a cursurilor de apă de pe raza localităților din județul Timiș.

În urma verificării cursurilor de apă de pe raza orașului Făget și a comunelor Tomești, Mănăștiur, Curtea, Pietroasa și Margina, comisarii Gărzii de Mediu Timiș au constatat o stare de salubrizare corespunzătoare a acestora, administrațiile publice locale fiind considerate „exemple pozitive de conviețuire în comuniune cu natura”.

„Continuăm acțiunea de verificare a stării de salubrizare a cursurilor de apă de pe raza localităților din județul Timiș, conform Ordinului Prefectului Județului Timiș nr. 229/08.04.2020, privind constituirea comisiei mixte de verificare la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș. În data de 22.04.2020 s-au verificat cursurile de apă de pe raza comunelor CURTEA, PIETROASA, MARGINA, TOMEȘTI, FĂGET, MĂNĂȘTIUR, constatându-se o stare de salubrizare corespunzătoare, astfel de administrații publice locale și cetățenii săi putând constitui exemple pozitive de conviețuire în comuniune cu natura”, au anunțat reprezentanții Gărzii de Mediu Timiș.

(Foto: Garda de Mediu Timiș)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.