Alerg în Natură – ediția a III-a. Competiție în memoria sportivului Vasile Stoica

Cea de-a treia ediție a competiției atletice „Alerg în Natură” va avea loc duminică,13 octombrie, fiind dedicată memoriei sportivului lugojean Vasile Stoica, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi cu dizabilități din România, care a străbătut lumea într-un scaun cu rotile și ale cărui performanțe au ajuns în Cartea Recordurilor

Evenimentul, care promovează mișcarea prin alergare și se adresează tuturor categoriilor de vârstă, a fost inițiat de Alexandru Szilagy, fiind organizat de Clubul Sportiv al Handicapaților Fizic “Maraton’93” Lugoj, în colaborare cu Asociația „Puterea Inițiativei”.

Competiția are și un scop caritabil, acela de a ajuta Clubul “Maraton’93” să participe la întrecerile naționale și internaționale dedicate persoanelor cu dizabilități.

În cadrul competiției, care va avea loc începând cu ora 10, în zona fostului hipodrom, se vor desfășura mai multe curse:

  • un semimaraton de 21 kilometri (pe categorii: 18-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani și +50 ani),
  • crosul de 10 kilometri (pe categorii: 18-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani și +50 ani, masculin și feminin),
  • cursa “Populară” de 3 kilometri (masculin și feminin),
  • cursa “Copiilor” (9-13 ani și 14-17 ani, masculin și feminin),
  • cursa “Copilul și părintele” (până la 8 ani).

Lugoj Expres Alerg în Natură - ediția a III-a. Competiție în memoria sportivului Vasile Stoica Vasile Stoica semimaraton Puterea Inițiativei natură Lugoj in memoriam cros competiție Clubul Sportiv al Handicapaţilor Fizic „Maraton’93” Lugoj Alexandru Szilagy alergare Alerg în natură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.